3 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ; ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ

Το i-Port Advance™ είναι μια μικρή θύρα υποδοχής ενέσεων για τη λήψη ενέσιμης φαρμακευτικής αγωγής χωρίς να χρειάζεται να τρυπάτε το δέρμα σας με κάθε ένεση. Εύκολη όταν τη φοράτε και εύκολη στη χρήση. Μπορείτε να φοράτε τη θύρα για τρεις ημέρες* σε όλες τις συνηθισμένες δραστηριότητές σας, όπως όταν κοιμάστε, όταν κάνετε το μπάνιο σας και όταν γυμνάζεστε.

Δείτε στο βίντεο τις οδηγίες εφαρμογής, χρήσης και αφαίρεσης της θύρας ενέσεων i-Port Advance™

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το i-Port Advance™;

Άτομα στην πρωτοδιάγνωση διαβήτη τύπου 1, τα οποία ίσως φοβούνται τις ενέσεις. Οποιοσδήποτε βιώνει συναισθηματική αναστάτωση σε σχέση με τις ενέσεις όπως φόβο, άγχος και στρες ή έχει σωματικές επιπτώσεις όπως μώλωπες, ουλές ή πόνο, μπορεί να ωφεληθεί από το i-Port Advance™. Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τα παιδιά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία συχνά αγχώνονται όταν έρχεται η ώρα να κάνουν την ένεση. Βοηθάει επίσης στη χορήγηση επιπρόσθετων δόσεων (για παράδειγμα, δόσεις διόρθωσης και ενέσεις που καλύπτουν τα σνακ ανάμεσα στα γεύματα). Από το i-Port Advance™ μπορούν επίσης να ωφεληθούν παιδιά ή έφηβοι, καθώς θα τους βοηθήσει να είναι πιο ανεξάρτητοι στη χορήγηση της θεραπείας με ινσουλίνη. Αν έχετε διαβήτη τύπου 2 και έχετε ξεκινήσει πρόσφατα θεραπεία με ινσουλίνη, είναι ένας ιδανικός τρόπος να βελτιώσετε τη μετάβαση στις ενέσεις.

Έχει σημασία αν χρησιμοποιώ πένα ή σύριγγα;

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη θύρα και με πένες και με σύριγγες. Οι βελόνες πρέπει να έχουν μήκος 5-8 mm (3/16-5/16 ίντσες) και διάμετρο 32-28 gauge.

Πώς λειτουργεί με την ινσουλίνη μακράς δράσης και ταχείας δράσης;

Μπορείτε να κάνετε χρήση και των δύο αλλά ακολουθώντας τον εξής κανόνα: κάνετε πάντα πρώτα την ένεση ινσουλίνης ταχείας δράσης, περιμένετε μία ώρα και ύστερα κάντε την ένεση μακράς δράσης.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το i-Port Advance™!